BejelentésKöszöntjük a Böhönye Községi Könyvtár és Művelődési Ház honlapján

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Könyvtárunk


Böhönye Község Könyvtára egy főállású könyvtárossal működik, a beiratkozott olvasók aránya a megyei átlag felett van. A könyvtár dokumentum állománya meghaladja a 15.000 kötetet. Községi Könyvtár és Művelődési Ház az egyetlen intézmény falunkban, amely a lakosság kulturális, művelődési, tanulási és önképzési igényeit szolgálja.

A minőségfejlesztés és minőségbiztosítás hazánkban is szerves része lett már a közszféra bizonyos területeinek. A korszerűség, a korszerű környezet a szolgáltatási színvonal bevezetésének feltétele, az új technikák, módszerek alkalmazása. Az életre tanulás, az átképzés központi helyévé vált a könyvtár. Erre a funkcióbővülésre a könyvtáraknak színvonal és szolgáltatásbővüléssel kell válaszolniuk.

Az eMagyarország program IHM ITP-15 pályázatán elnyert 2db számítógép és 1db nyomtató, valamint a e MOP 2.0 – 2007 elnyert pályázati összeg, további 3 db. számítógép beszerzésére adott lehetőséget. Ezzel megoldódott a nagyszámú érdeklődés kiszolgálása.
Ezen pályázatok lehetőséget adtak, hogy a település lakói minél nagyobb számban bekapcsolódjanak az Információs Társadalomba, biztosítani a lehetőséget, hogy az elektronikus szolgáltatásokat elérni és használni tudják. Intézményünk akadály mentesítése megoldott, így a fogyatékkal élők számára is elérhető.
A jövőre nézve feladatunk, hogy az idős korúakat és a hátrányos helyzetűeket,(romákat) megismertessük az Internetben rejlő lehetőségekkel, csatlakozni tudjanak az „Információs Társadalom” nyújtotta szolgáltatásokhoz. Szeretnénk informatikai jártasságot biztosítani számukra is.
A ma könyvtára annál látogatottabb és értékesebb az olvasó számára, ha minél több számítógéppel is rendelkezik, hiszen a gyors információhoz juttatás a feladatunk. Szolgáltatásainkat a jövőben is szeretnénk a használó igényeinek megfelelően biztosítani, hogy elégedetten távozzék és elnyerjük bizalmát.


Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!